onsdag 29 juli 2015

Vi i styrelsen



Paola Capdevila, Ordförande
Paola arbetar som verksamhetsansvarig på Örebro Rättighetscenter, arbetar kontinuerligt med utbildning inom diskrimineringslagen och normkritik. Har ett brinnande intresse kring mänskliga rättigheter och vill arbeta mer med dessa frågor genom SKUR. 



Sekvan Batak, Vice Ordförande
Sekvan kännetecknar sig själv som en vanlig datanörd. Är även en blivande student. Vill arbeta mer med frågor kring 18-30 år inom SKUR.


Felicia Edenfur, Sekreterare
Felicia arbetar till vardags som teckenspråkstolk. Har även hon ett brinnande intresse kring frågor som rör jämställdhet och tilllgänglighet.


Veronica Edenfur, Kassör
Veronica älskar mat lika mycket som hon älskar att resa världen över. Gillar att träffa nya människor. Ogillar däremot otrevliga människor. Veronica har ett mål med SKUR, hon beskriver det såhär: Försöka följa Östervångsskolans flytt till Tunaskolan på bästa sätt, hon önskar att flytten skall gå bra till och att eleverna skall trivas.



Anna Nilsson, Ledamot
Anna var ungdomsledare på Tuffis perioden HT14-VT15. Förutom detta arbetar Anna numera på djursjukhuset i Helsingborg i väntan på utomlandsstudier till veterinär. Annas stora hat men även brinnande intresse är orättvisa, därför vill Anna arbeta mer med detta under sin tid i SKUR.